Count for me please ^^

Tuesday, 18 December 2012

Sem 4 sudah membuka tirai :')

Assalamualaikum semua,

Dah lama tak update blog, korang rindu aku tak? hihi. So hari ni aku nak cite yang sekarang ni aku dah masuk sem 4. Haha, senior eh? Senior tak berapa senior lah, tapi Okay lah!

So awal-2 sem ni aku serabut sikit, sebab aku kena buat jadual kelas sendiri, aku dah takboleh ikut jadual kelas yang asal. Sebab ada subject yang aku tidak dibenarkan untuk ambik T.T tapi PA (penasihat akademik) aku cakap, kalau nak amek boleh je, tapi ada risiko.

Aku kalau pasal risiko ni, aku takut2 sikit, sebab aku lagi selesa pelan pelan kayuh. Lagi terjamin kot! hahah XD kan? So, now aku dah relaks sikit lah, tapi sikit je, sebab aku taktahu apa benda yang aku kena hadap lepas ni, Haha. So wish me luck! Xoxo. (':

So akhir kata dari aku,
    "Sem ni nak berubah! Konon lah :D hahaha, tengok la macam mana"


9 comments:

  1. ehh. akak lgi senior kot..
    dri segi umur.. kihkihkih

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. poli shah alam.. batch 2006-2008
      ejam?

      Delete
  3. Wah ! Abang senior ? Kononnya la kan . hahaha

    ReplyDelete
  4. gudluck civillianz.hehe.lepas ni join da club menjadi civil engineer.insyaAllah. :)

    ReplyDelete
  5. hahaha . same la , awal2 sem ada je niat nak berubah bagai tapi last2 macam gitu jugakk . hehe

    ReplyDelete
  6. Miss Zahirah: now tengah sem 4 hihih :D

    ReplyDelete
  7. syafiqah: hahahha jangan lah mcm tu, kena kuat smgt (:

    ReplyDelete