Count for me please ^^

Saturday, 22 September 2012

Salam perkenalan dari "EJAM" ^^Y

Assalamualaikum semua,

Hehehe, aku lupa nak cakap pasal ni tadi. Aku cuma nak ucapkan terima kasih dekat korang semua yang baca blog aku :) Aku hargai semua yang korang dah buat. Buat pengetahuan korang, aku ni sebenarnya newbie lagi dalam dunia blog. So, korang tolong eh ajar-2 kan aku kalau aku ada buat salah dan silap.

So, aku rasa aku nak kenalkan diri aku dekat korang semua lah;


  • Nama: Mohamad Shaiful Nizam bin Mohd Ali
  • Umur: 19 tahun (2012)
  • Tempat tinggal: Rawang, Selangor
  • Tarikh Lahir: 22 June 1993
  • Tempat lahir: Hospital Besar Kajang, Selangor
  • Tempat belajar: Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah, Kulim
  • Kos Diploma: Civil Engineering
  • Adik beradik: 4 orang, Aku anak last :)
  • Status: Belum berkahwin. 

Haa, aku rasa buat masa sekarang ini je kot yang korang perlu tahu :) hehehe. Thanks sesiapa yang lepak kat blog aku semalam,Aku tak sangka aku leh sampai 31 orang lepak sekali dalam blog aku. Korang memang best :)


*ha betul tak? hehe, aku sendiri tak sangka sebenarnya. TQ so much <3


Kat bawah ni aku tunjuk kat korang gambar-2 aku sepanjang dekat kulim ni :D Saje cuci mata kejap en, hehe.


*gambar ni time aku duduk hostel dulu, air yang dalam tu air teh jer, so jangan pk lain eh :) hehehe.

*ni gambar time dalam kelas science. sempat lagi tangkap en :D hehehe.

*time ni kiteorang pegi lawat tapak pembinaan guna ibs dekat kl, dari kedah kiteorang mai kl, jauh tuh :p 

*gambar ni time buat survey engineering kat padang poli, panas kot :3

*ini pulak time buat lab test dekat makmal, uji ketahanan batu-2 tuh ah. baju bengkel aku ada org pinjam, tu yg aku tak pakai, hehehe :)

*ni pulak gambar time nak balik hostel, hehehe.

*ni lah gambar raya aku yang pertama dekat poli, hehehe.

*time first masuk rumah sewa, sebab tu semua berselerak :P hehehe.


*time jawab quiz sorang-2 :3 hehehe.

*otw nak pegi dewan, ada program raya jugak, tak ingat,
*ha yang ni, errrrrrr hahaha, takde ape pun, saje nak bg korang tgk dia, dia gempak en (Y)

So akhir kata dari aku,
            "buat pahal biar berkali-kali, buat dosa jangan sesekali :)"

77 comments:

  1. Nice entri dan salam perkenalan dari saya ^^ :)

    ReplyDelete
  2. Rochelle Liong: hehe, salam perkenalan dari saya juga (:

    ReplyDelete
  3. dhiashahida: hehhee, iyeay :) maseh singgah.

    ReplyDelete
  4. eh2... kat poli kulim ke.. dekat ng kampung sis la.. hikhik... sis dok SP skang ni..hikhik... nice entri...


    notakaki: sis suka header baru ejam... NICEEE SESANGATTT

    ReplyDelete
  5. eza miza: hahha, yeke? nanti ejam singgah rumah sis ya :P hehehehe. TQ sis, tu pun anasyg yang buat, credit to him. ejam tolong pakai jer, ehehe.

    ReplyDelete
  6. wahh.. budak engin tuuu~ hihi

    ReplyDelete
  7. erm tak tau nak cakap pa..saje je nak menyibuk kat sini gak..kuang3..heeee~~

    btw all the best keh..blaja bebaik ye dik..

    ReplyDelete
  8. yoon da-hyun: hahaha, ape dia ape dia :P

    ReplyDelete
  9. nur azian: hahhaa, meh lah akak, pintu terbukak je kat blog ejam ni :P

    ReplyDelete
  10. ejam politeknik kat kulim ke..?? owh dulu naz study kat kolej mara kulim..hoho

    anyway welcome to blogging world ye.. best taw :)

    ReplyDelete
  11. ~PILOT LOVER~: haah, dekat dah tuh :P hihihi. ejam tengah cuba nak rasa keindahan dunia blog, hehe <3

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan jugak >,>
    student civil Eng wooo! :D

    ReplyDelete
  13. pewwiitt ! salam perkenalan jugak yer Mohamad Shaiful Nizam :)

    ReplyDelete
  14. berblog2 jgk tapi pljaran jgn abaikn...pjg lg pjlann hdup mu nak..

    ReplyDelete
  15. weeeeeeee...nak no fon.hahaaa.Joke ok :D
    Salam perkenalan juga.
    btw,saya dah follow blog awak :)

    ReplyDelete
  16. KN: hehehe, terima kasih, saya dengar nasihat tuh (:

    ReplyDelete
  17. Mohd Azhar Abdullah: no lah, student lagi, bkn blogger :P haha.

    ReplyDelete
  18. cik azLyzah⊙.☉: ha amek lah number, hahaha, terima kasih, ohh saya pun dah follow blog awak :P

    ReplyDelete
  19. Salam perkenalan dari Hanna =)

    ReplyDelete
  20. eikyn grinx's: haha, leh lepak sama-2 en :D

    ReplyDelete
  21. cik azLyzah⊙.☉: err, akan nak kena bagi kat sini lah? hahaha.

    ReplyDelete
  22. Hai. Salam perkenalan juga dari Hana. Selamat berblogging =D

    ReplyDelete
  23. ouhh,kulim..sma lah..selamat berblogging :)

    ReplyDelete
  24. HanaNabihah: hehehe, hai hana (: terima kasih.

    ReplyDelete
  25. Cik Eyra: ler, orang kulim jugak? hehehe, leh lepak2 nanti :P

    ReplyDelete
  26. waa bestnyaaa.member2 nampak sempoi je :)

    ReplyDelete
  27. Wahh! Blog baru, tp followers dah 100++, komen pun dah puluh2. Bravo! Happy blogging ya! :D

    ReplyDelete
  28. Ecah Mashuri: hehehe, kan? jom ah join :P

    ReplyDelete
  29. Liyaa Mf: hehhee, tu nasib jer, terima kasih ya (:

    ReplyDelete
  30. hahhahaha ejam typo . should be "pahala" kan :)> keep bloging! chill!

    ReplyDelete
  31. wah , ramainya orang komen , haiyoooo ... jeles !!!!!

    ReplyDelete
  32. Fadzlin Basir: haah, tertypo haha, maaf ye :) hehehe, terima kasih ya :D

    ReplyDelete
  33. Arra Ahmad: hahaha, jangan ah mcm tuh :3 segannnnnn.

    ReplyDelete
  34. cweet pinky: haha, mcm ni pun ramai ke CP?

    ReplyDelete
  35. tag kamu :D

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  36. amboiii dia.. hehehe.. btw, salam perkenalan jugak.. ehh, fiza ada seorang dua kwn dkt tempat ejam belajar.. mesti ejam kenal.. gegurl.. cunsss ^^

    ReplyDelete
  37. cweet pinky: hahah, ejam tak reti lah nak buat post mcm tuh, mcm rumit je =.=' tolong lah ajar! >.<"

    ReplyDelete
  38. Detective Fiqa: hahah, sep sikit fiqa! anak last ah paling best en! hahah :P

    ReplyDelete
  39. Fiza Suhaimi: haha, dorang sem berapa lah? eh mana tahu ejam kenal? ejam budak nerd kot, bahahha.

    ReplyDelete
  40. takde sape tegor EJAM kan???

    EJAM... tgk jap kat gmba EJAM minum air tu...tgk betul2 kat belakang tu...ish3

    salam dah berkenalan...hehehehe

    ReplyDelete
  41. Irna ahmad: hehehe, jangan cakap kuat2, malu :P

    ReplyDelete
  42. 나의 이야기: hahahha, dah ramai ckp pasal tuh, takde ape lah benda tu, tapi err, ejam kena sensored kan ke? haha.

    ReplyDelete
  43. wahh ! awesome !
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  44. salam perkenalan~~
    singgah usha gambar~~ ^_^

    ReplyDelete
  45. kita sama la anak last.. haha.. :P selamat menjadi sebahagian dari keluarga blogger :)
    kemain posing semua gambar tu. hehe..

    ReplyDelete
  46. okey...nmpk sesuatu dlm pix..hahaha

    btw, happy blogging!!^^

    ReplyDelete
  47. Salam dear.. Wah nice blog! Kalau sudi mehla join Segmen saya yang simple ni.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  48. EJAM : mestilah...nanti org fikir negatif lah...ish3

    ReplyDelete
  49. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  50. Aida Omar: hahaha, sikit-2 jelah :P malu kejap.

    ReplyDelete
  51. miss fluffy: ahaha abaikan jelah tuh :P

    ReplyDelete
  52. ~AiMi SyAhiRAh~: oret, kalau rajin nnt ejam join ya (:

    ReplyDelete
  53. 나의 이야기: haha ramai dah tegur :3

    ReplyDelete
  54. Zierwa Zainal: haha, hye blogger baru :D

    ReplyDelete
  55. dah brape lame blog bru nk knl diri.hahah..

    ReplyDelete